Műköröm sablonok

Műköröm sablonok

Műköröm sablonok

A sablonok olyan segédeszközök, melyeket a köröm széleihez illesztve. műkörömépítő alapanyag felhasználásával meghosszabbíthatjuk a saját körmöt. A sablont a tipekkel ellentétben eltávolítjuk a köröm megépítését követően, így nem kerül ragasztó a köröm felületére és a használata is kényelmesebb.

Vannak egyszer használatos és többször használatos sablonok. Többször használatos sablonok például a teflon sablonok. Ezeket körömépítés után ki tudjuk pattintani a köröm alól és újra felhasználni.

Az egyszer használatosaknak több fajtájuk létezik. Ilyen például a klasszikus sablonok optimális ívtartással és jól látható skálabeosztással bírnak. Az úgynevezett pillangó sablon nagyobb szárnyakkal rendelkezik és skálabeosztása is nagyobb, így a hosszabb, modernebb körömformákhoz is ideális. A klasszikus és pillangó sablonok mellett beszerezhetők extrém hosszú, Stiletto körömformához kifejlesztett sablon. Könnyedén párosítható fülek, nyílegyenes forma. Segítségével gyorsabb a Stiletto forma kialakítása és nem kell hosszú körmökhöz sablont toldani.

A munka megkönnyítésére sablon adagolót is beszerezhetünk. A műanyag tartó egyszerűbbé teszi az adagolást: magától leválasztja a sablont a hordozópapírról.